Піч підтримує температурний режим від 50 до 260 градусів. Завдяки системам ADAPTIVE.Clima і Dry Maxi, що відповідає за контроль вологості, і системі, що підтримує оптимальну циркуляцію повітря, хлібобулочні та кондитерські вироби пропікаються рівномірно і не пригоряють. Для визначення ступеня готовності продуктів є спеціальний температурний щуп. За допомогою таймера можлива установка часу приготування, який варіюється в межах 10-120 хвилин. У пекарній камері передбачено внутрішнє освітлення, що дозволяє контролювати процес без відкриття дверцят.
Управління всіма функціями пароконвектомата здійснюється за допомогою електронної панелі BakerTouch. Є можливість запрограмувати до 70 варіантів приготування страв.
Корпус печі виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. У робочу камеру вміщується 16 стандартних європейських дек, розміри яких становлять 600х400 мм.