Технічні можливості м'ясорубки «BARTSCHER» 12 S дозволяють задіяти її в якості професійного оснащення для виробництва напівфабрикатів. Ріжучим елементом м'ясорубки є ніж 70мм. У комплект входить запасний ніж. Мясорубка розрахована на використання цілого набору насадок – решітка з отворами 2 мм, 4,5 мм, 8 мм. Потужність цієї моделі - 0,75 кВт / 220 В, а цього достатньо щоб швидко і якісно перемолоти великий обсяг сировини. Продуктивність електроприладу становить 160 кг продукції на годину.
Корпус електром'ясорубки виконаний з алюмінію, а внутрішні робочі частини - з нержавіючої сталі. В першу чергу дані матеріали забезпечують безпеку, будучи абсолютно не токсичними і не провокуючи окислення продуктів. По-друге, метал надає додаткову стійкість конструкції і дозволяє витримати досить серйозне навантаження.