У пароконвектоматі XBC 405 передбачено використання чотирьох гастроємностей євростандарту габаритами 600х400 мм з відстанню між направляючими величиною 80 мм. Агрегат функціонує в п'яти режимах: «конвекція» при 30-260°С, «конвекція + пара» при 48-260°С, «конвекція + волога пара» при 48-260°С, «пара» при 48-130°С, «конвекція з сухим повітрям »при 30-260°С. Пароутворення - інжекторного типу.
За рахунок продуманої конструкції агрегату досягається зручність його використання. Електронна сенсорна панель BakerTouch і 99 передвстановлених 9-етапних програм приготування страв спрощують роботу. Вбудований зонд для визначення ступеня готовності виробу по внутрішній температурі, функція миття робочої камери, що полегшує догляд, і вдале втілення різнопланових інноваційних технологій в цілому роблять сучасну модель пароконвекційної печі XBC 405 незамінною для підприємств громадського харчування.