Зручність контролю над процесом приготування кондитерських виробів в печі XF 043 Domenica досягається за рахунок продуманої внутрішньої підсвітки. Завдяки правильному розподілу потоків гарячого повітря всередині робочого простору рівномірно пропікаються всі вироби, розміщені на будь-якому з чотирьох дек (ці гастроємності габаритами 600х400 мм відстоять на 70 мм один від одного). Швидкість випікання зменшується, при цьому хлібобулочна і кондитерська продукція виходить м'якою, об'ємною, апетитною і привабливою на вигляд.
Конвекційна піч XF 043 Domenica успішно використовують для приготування різноманітних страв різні заклади: закусочні, бари, кондитерські, невеликі ресторани та ін Вона придатна для обслуговування масових заходів (у тому числі виїзних) і рекомендується широкому колу підприємств громадського харчування як надійне професійне обладнання.