Спосіб обертання шаурми
Обертання мясної заготовки проводиться вручну. Для безпечного обертання (щоб не попекти руки) ручки на осі зроблені з термостійкого пластику.Матеріал виконання
Корпус, піддон, вісь обертання та диск для шаурми виконані з нержавіючої сталі. Корпус та піддон для убезпечення від подряпин покриті плівкою, яку перед включенням апарату потрібно зняти.Нагрівальні елементи
Для нагрівання мясної заготовки використовуються три електричні ТЕНи. Кожним теном можна керувати окремо (включення, виключення, регулювання потужності). Ступінчате перемикання кожного ТЕНу дозволяє керувати прожарюванням верхнього, середнього та нижнього рівнів шаурми. Форма корпусу і форма ТЕНів забезпечують фокусування тепла (вища температура і швидкість приготування).Стандартна комплектація
В стандартну комплектацію входить корпус з тенами і перемикачами, нижній піддон, вісь для шаурми з ручкою для обертання, нижня опора для осі, диск для мясної заготовки, фіксатори (2 шт).Додаткова комплектація (необхідно замовити додатковим замовленням)
Додатково можна замовити спеціальну рамку і шампури для шашликів, електричне обертання шампура (дивись модель ШЭ 20-П).
Рейтинг: 4,32 із 5 (на основі 6 голосів).