Розстійні шафи призначені для створення оптимальних умов для підготовки тіста перед випічкою. Як правило, такі умови включають в себе температурний режим від 33 до 40 градусів і рівень відносної вологості від 75 до 80 відсотків. Максимальна температура, підтримувана в розстійній камері, складає 70 градусів.
Дана модель розстійної шафи призначена для печей лінії LineMiss XF: 195-B, 188-B, 185-B.
Пруфер XL 193 підключається до води стаціонарно. Для подачі води є спеціальна кнопка. Ємність для випаровування води має збільшені розміри. Для візуального контролю процесу розстойки дверцята виконана зі скла і забезпечена додатковим ущільнювачем. Управління розстійною камерою - автономне.
Модель XL 193 відрізняється універсальністю і практичністю, що робить її вдалим вибором для невеликих хлібопекарських і кондитерських виробництв.