В розстійній камері створюються оптимальні умови для вистоювання тіста перед приготуванням. Це відповідна температура, близько 33-40 градусів, і відносна вологість на рівні 75-80 відсотків. Максимальна температура, яка підтримується в пруфере XL 405 є 70 градусів.
Дана модель розстійної шафи призначена для кондитерських шаф лінії BakerTop XBC: 405, 405E, 605, 605e, 805, 805E, 815G, 815EG, 615G , 615EG.
Підключення розстійної камери до води - стаціонарне. Подача води включається за допомогою кнопки. Передбачена велика ємність для випаровування вологи. Ущільнена дверцята пруфера виготовлена з прозорого скла, що дозволяє контролювати процес візуально. Управління здійснюється через піч.
Дана модель - надійне і універсальне обладнання для невеликих пекарень і кондитерських виробництв.