КАРТА ТОВАРУ
Професійна кавомашина 190163 BARTSCHER (Германія)

Професійна кавомашина BARTSCHER (Германія) 190163

140 306 ГРН
Кавова машина «BARTSCHER» Coffeeline G2 plus з трьома котлами - професійне обладнання для закладів громадського харчування та кав'ярень. Ця модель володіє цілим рядом переваг, а саме наявністю окремих резервуарів для груп заварок і пару з окропом, системою автоматичного очищення і наповнення бойлера. Є захист від перегріву.

Подача пару здійснюється через 2 крана. Для окропу також є окремий кран. Резервуар надійно захищений від протікання антівакуумним клапаном. Передбачено стаціонарне підключення до водопроводу. Вода подається автоматично через магнітний клапан і піддається додатковому очищенню за допомогою додаткових фільтрів. За рахунок цього напої набувають особливого смаку, а термін експлуатації кавомашини збільшується. Дозування порцій кави контролює вбудований мікропроцесор. Немає необхідності вести підрахунок чашок самостійно, так як для цього передбачена спеціальна система.

У кавомашині «BARTSCHER» Coffeeline G2 plus реалізована унікальна технологія виробництва кави PREE BREE SYSTEM. Підбадьорливий напій готується за особливою рецептурою, набуваючи неповторні смакові якості і аромат.



Рейтинг: 0 із 5 (на основі 0 голосів).

Технічні характеристики: професійна кавомашина BARTSCHER 190163

Розміри (д/ш/в): 667 x 580 x 523 мм, потужність: 3300 Вт, вага: 62 кг.
АртикулК-тьЦіна
190163 140 306 ГРН
Тип виробу Машина для приготування кави
К-сть постов 2 шт
Напруга 220 В, 50 Гц
Інструкція Так
Країна виробництва Германія
Гарантійний термін 12 місяців
Рекомендуємо подивитись

Ціна обладнання та вартість доставки

Ціна на професійна кавомашина 190163 виробництва BARTSCHER (Германія) вказана для м.Києва і є орієнтовною. Перед виконанням замовлення прохання уточнювати ціну у менеджера. Доставка обладнання по Києву - БЕЗКОШТОВНО. Доставка обладнання на склад перевізника - БЕЗКОШТОВНО. Вартість доставки в інші населені пункти можете уточнити по телефону у наших спеціалістів або ж у компаній-перевізників. Для розрахунку вартості доставки необхідно пам`ятати размір и вагу товару (цю інформацію дивись вище).

Оформлення замовлення на професійна кавомашина BARTSCHER 190163

Наші співробітники допоможуть Вам оформити замовлення та відправлять обладнання кур`єрською службою (НОВА ПОШТА, ДЕЛИВЕРІ, ІНТАЙМ).

Доставка по Києву проводиться на наступний робочий день.

Термін доставки обладнання кур`єрською службою в міста Донецьк, Дніпропетровськ, Вінницю, Кіровоград, Житомир, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Луцьк, Чернівці, Ужгород, Хмельницький, Рівне, Луганськ, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв, Севастополь, Одесу, Херсон, Полтаву, Харків, Сімферополь, Суми, Чернігів складає як правило 1-2 дні.

В інші населені пункти України термін доставки обладнання зазвичай не перевищує п`яти днів.

Інтернет-магазин технологічного обладнання IMART.UA

тел.: (067) 336-50-73

Головна сторінка Професійні автоматичні та напівавтоматичні кавомашини BARTSCHER (Германія) 190163