Конструкція винного бару включає дві окремі зони, температура в яких регулюється в межах 7°C до 18°C, що дає можливість багаторазового використання . Вино, соки, вода, коктейлі містяться в спеціальних боксах, що дозволяють вмістити від 1,5 до 5 л рідини. Якщо бокс резервуарів задіяний, включається безкамерна система з системою націження. Бар винний охолоджуючий «BARTSCHER» поставляється в компактному корпусі, передня панель якого виконана з нержавіючої сталі. Висота ніжок винного бару регулюється до 4 см. У комплект входить окремий резервуар для збору води, що залишилася.
Диспенсер надзвичайно зручний і простий в управлінні. Завдяки характерній для винного охолоджувача системі розливу не потрібно використання шлангів. Обслуговування апарату і дозаповнення напоїв проводиться дуже швидко.