КАРТА ТОВАРУ
Диспенсер для вина 700300 BARTSCHER (Германія)

Диспенсер для вина BARTSCHER (Германія) 700300

31 898 ГРН
Бар винний охолоджуючий Bartscher. Охолоджуючий винний бар (диспенсер) торгової марки «BARTSCHER» допоможе запропонувати прохолодні напої одночасно великій кількості відвідувачів ресторану чи кафе. Бар винний охолоджуючий застосовується в закладах громадського харчування з системою самообслуговування, буфетах, стійках, де ведеться продаж напоїв на озлив.

Конструкція винного бару включає дві окремі зони, температура в яких регулюється в межах 7°C до 18°C, що дає можливість багаторазового використання . Вино, соки, вода, коктейлі містяться в спеціальних боксах, що дозволяють вмістити від 1,5 до 5 л рідини. Якщо бокс резервуарів задіяний, включається безкамерна система з системою націження. Бар винний охолоджуючий «BARTSCHER» поставляється в компактному корпусі, передня панель якого виконана з нержавіючої сталі. Висота ніжок винного бару регулюється до 4 см. У комплект входить окремий резервуар для збору води, що залишилася.

Диспенсер надзвичайно зручний і простий в управлінні. Завдяки характерній для винного охолоджувача системі розливу не потрібно використання шлангів. Обслуговування апарату і дозаповнення напоїв проводиться дуже швидко.



Рейтинг: 0 із 5 (на основі 0 голосів).

Технічні характеристики: диспенсер для вина BARTSCHER 700300

Розміри (д/ш/в): 530 x 430 x 650 мм, температура: +7..+18 °C, потужність: 180 Вт, вага: 28 кг.
АртикулК-тьЦіна
700300 31 898 ГРН
Тип виробу Диспенсер для вина
Напруга 220 В, 50 Гц
Інструкція Так
Країна виробництва Германія
Гарантійний термін 12 місяців

Ціна обладнання та вартість доставки

Ціна на диспенсер для вина 700300 виробництва BARTSCHER (Германія) вказана для м.Києва і є орієнтовною. Перед виконанням замовлення прохання уточнювати ціну у менеджера. Доставка обладнання по Києву - БЕЗКОШТОВНО. Доставка обладнання на склад перевізника - БЕЗКОШТОВНО. Вартість доставки в інші населені пункти можете уточнити по телефону у наших спеціалістів або ж у компаній-перевізників. Для розрахунку вартості доставки необхідно пам`ятати размір и вагу товару (цю інформацію дивись вище).

Оформлення замовлення на диспенсер для вина BARTSCHER 700300

Наші співробітники допоможуть Вам оформити замовлення та відправлять обладнання кур`єрською службою (НОВА ПОШТА, ДЕЛИВЕРІ, ІНТАЙМ).

Доставка по Києву проводиться на наступний робочий день.

Термін доставки обладнання кур`єрською службою в міста Донецьк, Дніпропетровськ, Вінницю, Кіровоград, Житомир, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Луцьк, Чернівці, Ужгород, Хмельницький, Рівне, Луганськ, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв, Севастополь, Одесу, Херсон, Полтаву, Харків, Сімферополь, Суми, Чернігів складає як правило 1-2 дні.

В інші населені пункти України термін доставки обладнання зазвичай не перевищує п`яти днів.

Інтернет-магазин технологічного обладнання IMART.UA

тел.: (067) 336-50-73

Головна сторінка Диспенсери та охолоджувачі для вина BARTSCHER (Германія) 700300