КАРТА ТОВАРУ
Професійна овочерізка 500391 BARTSCHER (Германія)

Професійна овочерізка BARTSCHER (Германія) 500391

2 494 ГРН
Навіть сама вміла господиня, яка володіє технікою швидкої нарізки овочів, погодиться, що механічна овочерізка «BARTSCHER» (мандоліна) значно полегшує працю. Це пристрій має зовнішню схожість зі звичайною теркою, проте його функціонал набагато ширше. І все це завдяки наявності спеціальних насадок, які дозволяють нарізувати овочі і фрукти акуратними кружальцями і кубиками - для приготування супів, салатів, консервації. Товщина нарізки варіюється від 1 до 10мм.

Механічна овочерізка «BARTSCHER» поставляється в комплекті з 7 змінними ножами. Корпус виробу виконаний з нержавіючої сталі. Ножі легко кріпляться до основи за допомогою акрилового притискного фіксатора. Овочерізка надійно встановлюється на стійкі ніжки, не ковзає по столу і витримує достатній натиск. Пристосування легко миється, швидко розбирається і зберігається в компактному вигляді.

Овочерізка стане відмінним подарунком тим, хто робить перші кроки в кулінарній справі, позбавить від необхідності рутинно нарізати продукти вручну, а також значно скоротить час на приготування їжі у великому обсязі, наприклад, на підприємствах громадського харчування. Овочерізка дозволить готувати навіть найскладніші страви і постійно дивувати гостей смачними і різноманітними частуваннями.



Рейтинг: 0 із 5 (на основі 0 голосів).

Технічні характеристики: професійна овочерізка BARTSCHER 500391

Розміри (д/ш/в): 160 x 395 x 58 мм, вага: 1,1 кг.
АртикулК-тьЦіна
500391 2 494 ГРН
Тип виробу Овочерізка
Корпус Нержавіюча сталь
Країна виробництва Германія

Ціна обладнання та вартість доставки

Ціна на професійна овочерізка 500391 виробництва BARTSCHER (Германія) вказана для м.Києва і є орієнтовною. Перед виконанням замовлення прохання уточнювати ціну у менеджера. Доставка обладнання по Києву - БЕЗКОШТОВНО. Доставка обладнання на склад перевізника - БЕЗКОШТОВНО. Вартість доставки в інші населені пункти можете уточнити по телефону у наших спеціалістів або ж у компаній-перевізників. Для розрахунку вартості доставки необхідно пам`ятати размір и вагу товару (цю інформацію дивись вище).

Оформлення замовлення на професійна овочерізка BARTSCHER 500391

Наші співробітники допоможуть Вам оформити замовлення та відправлять обладнання кур`єрською службою (НОВА ПОШТА, ДЕЛИВЕРІ, ІНТАЙМ).

Доставка по Києву проводиться на наступний робочий день.

Термін доставки обладнання кур`єрською службою в міста Донецьк, Дніпропетровськ, Вінницю, Кіровоград, Житомир, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Луцьк, Чернівці, Ужгород, Хмельницький, Рівне, Луганськ, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв, Севастополь, Одесу, Херсон, Полтаву, Харків, Сімферополь, Суми, Чернігів складає як правило 1-2 дні.

В інші населені пункти України термін доставки обладнання зазвичай не перевищує п`яти днів.

Інтернет-магазин технологічного обладнання IMART.UA

тел.: (067) 336-50-73

Головна сторінка Професійні електричні овочерізки, професійні овочерізки BARTSCHER (Германія) 500391