Ця популярна модель кондитерської конвекційної печі з пароутворенням використовується на хлібобулочних виробництвах у всьому світі. Завдяки застосуванню інноваційних технологій використання XBC 604 гарантує максимум безпеки і дозволяє мінімізувати можливі помилки.
Запатентована виробником система Dry Maxi забезпечує примусове вентилювання і дозволяє знизити вологість повітря в камері. Завдяки цьому внутрішня структура продукту стає більш рівномірною і однорідною, а зовні утворюється апетитна хрустка скориночка.
За допомогою системи Air Maxi поліпшується циркуляція повітря в пекарній камері, відбувається його рівномірний розподіл, що гарантує рівномірність пропікання виробів на всіх деках.
Система Steam Maxi дозволяє швидко наситити пекарну камеру парою для рівномірного приготування продукту.
Кондитерська піч виготовлена з нержавіючої сталі високої якості. Закруглені кути камери і знімні бічні направляючі полегшують чистку устаткування.
Управління здійснюється за допомогою зручної сенсорної панелі, передбачено 70 програм приготування.