Серед основних особливостей пароконвекційної печі - наявність функції Steam Maxi, яка забезпечує виробництво пари при знижених температурах (менше 100 градусів) і допомагає швидко насичувати парою камеру. Dry Maxi - система примусового вентилювання, що дозволяє знизити рівень вологості в камері за рахунок надходження в неї свіжого повітря. Завдяки використанню цієї функції хлібобулочні вироби в процесі приготування покриваються апетитною рум'яною скоринкою.
Air Maxi - система, що дозволяє оптимізувати рух повітря в камері за рахунок значної швидкості вентиляторів.
Корпус пароконвектомата виконаний з нержавіючої стали, а дверцята виготовлени з подвійного скла. Завдяки такій конструкції температура зовнішнього скла не піднімається вище 60 градусів, при тому, що в робочій камері вона може досягати 260 градусів.
Управління всіма процесами здійснюється за допомогою ChefTouch - зручної сенсорної панелі. Термодатчик (щуп) дозволяє контролювати ступінь приготування продуктів. Для економії часу передбачена можливість запрограмувати до 70 рецептів приготування страв.