Конструктивні особливості пароконвекційної печі XVC 705 дозволяють зменшити вплив людського фактору і спростити роботу персоналу. Допускається програмування 99 рецептів з 9 етапів кожен з різними ступенями теплової обробки. Наявність температурного зонда - щупа - допомагає достовірно оцінити готовність блюда, врахувавши його внутрішню температуру. Сенсорна панель на дверцятах полегшує управління процесами.
У пароконвекційній печі XVC 705 з інжекторним типом пароутворення є три режими. За рахунок раціональної системи вентиляції з потужними реверсивними вентиляторами пар починає утворюватися вже при 80°С.
Робочу камеру можна розігрівати до 300°C, завдяки чому модель підходить для приготування хлібобулочних, а також кондитерських виробів. Пароконвектомат XVC 705 - високотехнологічний помічник кухаря.