КАРТА ТОВАРУ
Міксер для молочних коктейлів 135101 BARTSCHER (Германія)

Міксер для молочних коктейлів BARTSCHER (Германія) 135101

9 726 ГРН
Двухпостовой міксер Bartcsher 135101 - універсальний професійний пристрій, який використовується для приготування широкого асортименту напоїв: молочних коктейлів, шейків, рідких пюре, смузі, сумішей, всіляких безалкогольних та алкогольних коктейлів.

Конструкція міксера відрізняється простотою і надійністю. Інгредієнти напою поміщаються в стакан пристрою, а потім збиваються за допомогою обертового з великою швидкістю вінчика. Модель Bartcsher 135101 може працювати на двох швидкостях: 16500 і 21000 обертів в хвилину. Перемикання швидкостей розташоване на ніжці пристрою, що забезпечує зручність при використанні. Мішалка запускається автоматично в момент, коли склянка ставиться на затвор. Кожен із стаканів міксера вміщує 700 мл.

Робоча ємність, вінчик і корпус моделі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі - міцного і невимогливого у догляді матеріалу. Конструкція передбачає наявність гумових ніжок, завдяки яким пристрій не ковзає по поверхні столу.

Ця модель двухпостового міксера - ідеальний вибір для закладів зі значним потоком клієнтів: барів, кафе, точок фаст-фуду. Сучасне оригінальне виконання пристрою дозволяє встановлювати його безпосередньо на барній стійці. Серед додаткових переваг міксера - ергономічність, надійність, простота технічного обслуговування.



Рейтинг: 0 із 5 (на основі 0 голосів).

Технічні характеристики: міксер для молочних коктейлів BARTSCHER 135101

Розміри (д/ш/в): 310 x 190 x 430 мм, потужність: 200 Вт, вага: 7,15 кг.
АртикулК-тьЦіна
135101 9 726 ГРН
Тип виробу Міксер для молочних коктейлів
Напруга 220 В, 50 Гц
Інструкція Так
Країна виробництва Германія
Гарантійний термін 12 місяців

Ціна обладнання та вартість доставки

Ціна на міксер для молочних коктейлів 135101 виробництва BARTSCHER (Германія) вказана для м.Києва і є орієнтовною. Перед виконанням замовлення прохання уточнювати ціну у менеджера. Доставка обладнання по Києву - БЕЗКОШТОВНО. Доставка обладнання на склад перевізника - БЕЗКОШТОВНО. Вартість доставки в інші населені пункти можете уточнити по телефону у наших спеціалістів або ж у компаній-перевізників. Для розрахунку вартості доставки необхідно пам`ятати размір и вагу товару (цю інформацію дивись вище).

Оформлення замовлення на міксер для молочних коктейлів BARTSCHER 135101

Наші співробітники допоможуть Вам оформити замовлення та відправлять обладнання кур`єрською службою (НОВА ПОШТА, ДЕЛИВЕРІ, ІНТАЙМ).

Доставка по Києву проводиться на наступний робочий день.

Термін доставки обладнання кур`єрською службою в міста Донецьк, Дніпропетровськ, Вінницю, Кіровоград, Житомир, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Луцьк, Чернівці, Ужгород, Хмельницький, Рівне, Луганськ, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв, Севастополь, Одесу, Херсон, Полтаву, Харків, Сімферополь, Суми, Чернігів складає як правило 1-2 дні.

В інші населені пункти України термін доставки обладнання зазвичай не перевищує п`яти днів.

Інтернет-магазин технологічного обладнання IMART.UA

тел.: (067) 336-50-73

Головна сторінка Міксери для молочних коктейлів BARTSCHER (Германія) 135101