Інноваційні системи Air Maxi, Dry Maxi і Steam Maxi дозволяють знизити вологість повітря в пекарній камері, поліпшити його циркуляцію і швидко насичувати камеру парою, що гарантує рівномірне приготування хлібобулочних і кондитерських виробів.
Вологість контролюється від 0 до 100 відсотків (крок 10 відсотків), що забезпечує можливість налаштування оптимального режиму. Пара утворюється за інжекторних принципом. Максимальна температура, яка досягається в пекарній камері, складає 260 градусів, при цьому зовнішнє скло дверцят нагрівається не більше ніж до 40 градусів.
Корпус пароконвектомата виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. Автоматична мийка дозволяє витрачати мінімум зусиль на догляд за обладнанням.
Управління піччю здійснюється за допомогою електронної панелі BakerTouch. Передбачено 70 програмованих режимів приготування страв.
XBC 605 - надійний і майстерний помічник у виробництві будь-яких хлібобулочних виробів.